Bine ai venit pe Modern CommuniTy! Va uram o sedere cat mai placuta!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Top posters
Laurentiu.Five
 
HIT FM

Share | 
 

 Regulament SERVER

Go down 
AuthorMessage
Laurentiu.Five
Fondator Principal
Fondator Principal
avatar

Posts : 8
Join date : 2017-01-29

PostSubject: Regulament SERVER   Sun Jan 29, 2017 4:54 pm
Aceasta este o comunitate si trebuie sa ne intelegem bine pentru formarea unui server cat mai bun. Nu aveti voie sa jigniti un alt player/ adminii/ serverul. Cel ce nu respecta va fi pedepsit conform gravitatii faptei. Daca cineva va injura, faceti ss si il postati in topicul reclamati, in nici un caz nu ii raspundeti la injuraturi. Omul destept cedeaza, aratati ca va ridicati deasupra lui si nu va reduceti la niste cuvinte obscene.

Daca observati vre-un jucator ce incalca una sau mai multe din aceste reguli de mai jos, faceti ss-uri si il postati la sectiunea Plangeri. SS-urile trebuie sa fie originale,nu modificate si sa nu fie mai vechi de 7 zile, daca sunt stersaturi din ele nu se iau in considerare, iar daca este modificat in chat, in fapte sau altele se poate ajunge la ban permanent pentru cel care le posteaza.( Pentru toate plangerile trebuie sa aveti screenshot-uri care sa corespunda la ce e scris mai jos - la plangerile grave numai , gen bug abuse , hack se accepta si poze vechi.)A. LIMBAJ1.Injurii / Jigniri majore la adresa playerilor. In aceasta categorie intra: injuraturi de familie si / sau membri ai ei fie ei vii sau morti, injuraturi de neam / mistouri cu tenta rasiala, luare in deradere a unor defecte sau a unui handicap a vreunui jucator sau vreunui membru al familiei acestuia.
Pedepsele sunt urmatoarele:
Prima abatere: mute 3h
A 2-a abatere: mute 6h
A 3-a abatere: ban 7 zile2. Jigniri minore cat si prescurtari ale injuraturilor (nab,prost,fraier fmm, fgm, etc...). In aceasta categoria intra toate injuraturile care nu fac parte din prima categorie, cea de "Jigniri majore".


Pedepsele sunt urmatoarele:
Prima abatere: mute de la 30 minute la 1h
A 2-a abatere: mute de la 1h la 3h
A 3-a abatere: mute de la 3h – 6h
3. Nick-uri indecente / obscene


Nu sunt permise nick-uri care contin cuvinte obscene, pedeapsa va fi ban permanent.

B . Amenintari cu ban/kick | Reclama | Conturi clona
1. Amenintari cu kick / warn / banNu veti avea voie sa amenintati pe cineva ca va lua ban, warn sau kick, aceasta este decizia adminilor si nu a playerilor. De asemeni nu aveti voie sa pretindeti ca sunteti admini sau cunostiinte ale lor , se vor aplica aceleasi sanctiuni.
Pedepsele sunt urmatoarele:
Prima abatere: mute 3h
A 2-a abatere: mute 6h
A 3-a abatere: warn2.Reclama


Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere,site-uri,forum-uri.
Pedeapsa este ban permanent.C.Others
1.Comanda (/ad)vertisment folosita aiurea

Comanda /ad(advertisment)aveti voie sa o folositi doar pentru a cauta playeri care joaca barbut, pentru event-uri, dar asta doar in cazul in care nu este admin on, iar daca este veti folosi comanda /e si mai poata fi folosita pentru anunturi de vanzare case, masini, etc, dar doar daca nu este un membru News Reporter disponibil.

a) Daca folositi comanda /ad pentru un event, incepeti /ad-ul cu [EVENT / E], pentru a-l diferentia de altele. In cazul in care nu apare [EVENT / E] inaintea textului, /ad-ul va fi considerat drept /ad aiurea, si se va trece la pedepsele de mai jos.
Pedepse :
Prima abatere : warn
A 2-a abatere : warn
A 3-a abatere : warn
b) Puteti folosi comanda daca aveti un anunt de dat atunci cand un News Reporter nu are van sau nu raspunde. Dati mesaj tuturor reporterilor on-line si asteptati 1-2 minute.
Pedepse :
Prima abatere : kick
A 2-a abatere : kick
A 3-a abatere : kick
c) Daca jigniti / injurati / folositi comanda /ad in afara cazurilor a & b veti fi pedepsiti in functie de gravitate:
Prima abatere : warn
A 2-a abatere : warn
A 3-a abatere : warn
Aici se poate da si ban dupa modelul "Jigniri / injurii majore" sau chiar permanent in cazul in care jigniti foarte grav sau serverul.2.Comanda /e(vent) folosita aiurea

Comanda /e(vent)aveti voie sa o folositi doar pentru Event-uri.


a) Daca jigniti / injurati / folosind comanda /e veti fi pedepsiti in functie de gravitate:
Prima abatere : warn
A 2-a abatere : ban 3 zile
A 3-a abatere : ban 7 zile
Aici se poate da si ban dupa modelul "Jigniri / injurii majore" sau chiar permanent in cazul in care jigniti foarte grav sau serverul.

b) Daca folositi comanda /e pentru orice altceva in afara de event, eventul va fi inchis de catre un admin si veti fi pedepsiti in functie de gravitate:

Prima abatere : mute de la 30 min la 2h
A 2-a abatere : mute de la 2h la 4h
A 3-a abatere : warn

3.Comanda /report

Aceasta comanda este folosita in cazurile in care cineva incalca regulamentul.
Atunci cand cereti respawn unui vehicul, spuneti id-ul (/dl) si motivul. In cazul in care folositi aiurea comanda /report veti fi pedepsiti:
Prima abatere : kick
A doua abatere: warn

4.Banii de pe cont (Cash + Bank)

Suma maxima pe care o puteti avea in cont este de 2,147,483,647 in Cash si exact aceiasi suma in Bank. Cine depaseste suma si este dat pe minus, i se vor inapoi banii insa cu 25% pierdere. ATENTIE! Nu se vor da inapoi decat banii care sunt pe minus in acel moment. Adica daca aveti -1.500.000.000, atat vi se va da si inapoi. Chiar daca aveti poza cu /stats cand erati pe plus, tot degeaba. Nu uitati ca din acei bani vi se vor lua si 25%. Deci eu zic sa fiti foarte atenti cu banii. Pentru a va recupera banii trebuie sa contactati un admin 1337+.

Contul este propria voastra treaba. Sfaturi cu privire la parola:
- sa nu o dati nimanui.
- sa o tineti minte.
- sa nu scrieti / spuneti anumite caractere din ea.
- sa aiba un grad mai ridicat de dificultate pentru siguranta contului.
- sa nu acceptati ( pe messenger / skype etc) de la diferite persoane anumite programe necunoscute ( mai ales cele cu extensia .exe).
- sa nu o folositi pe alte conturi sau forumuri

Daca v-a fost descoperita parola si pe cont-ul vostru intra altcineva care incalca regulamentul va fi pedepsit si ban-ul/warn-ul va ramane.
Noi nu raspundem de asta, daca nu ati fost atenti, este treaba voastra asa ca aveti grija.
Nu tine "duma" "a intrat fratemiu pe contu meu si a facut reclama sau tot felul "aburitati",o data ce ai luat ban nu mai are rost sa insisti ,cautati alt server.
Back to top Go down
View user profile http://modernrpg.iftopic.com
 
Regulament SERVER
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pixelmon Server! Surgecraft!
» NWN 1 Veteran pokes head thro doorway to say hello
» THG Minecraft Server Thread
» Aura Kingdom
» Retro Server & and two other servers being released.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Modern RPG :: COMMUNITY SERVERS :: COMMUNITY SERVERS :: San Andreas Multiplayer(SA:MP) :: Modern RPG :: Regulament-
Jump to: